VIER NEGERS

Nou vanochtend was het weer raak, ik liept om kwart voor negen van huis weg naar me werk en wat gebeurde er weer? Er kwamen in een bestek van tien minuten (zo ver is het lopen van me huis naar me werk) drie negers op me af! Nou ben ik heus wel wat gewend maar normaal zijn het er maar twee ofzo en meestal ook wel een whiteboii erbij. Ik stapte de deur uit en daar werd ik al opgewacht door de zwerver die altijd in me straat loopt, we noemen hem altijd lucky want hij wil altijd een sigaret van me maar alleen Lucky Strike en als ik Marlboro heb dan hoeft hij niet. Echt een arro zwerver dus. Vandaag had ik wel Lucky strike dus ik gaf hem er een en zei dat hij werk moest gaan zoeken en dan eerst ze haren moest wassen want het leek Bob Marley wel, maar dan per ongeluk zeg maar. Ik liep verder en op de hoek hoor ik ineens “psst.. pssst” weet je wel. Dus ik draai me om, en zeg tegen die kill “Wat moetje?” toen zei hij “hoeveel? Hoeveel?” “Saa! Zo vroeg en je wilt al seks” zeg ik tegen hem!!
Echt niet normaal het was toen vijf voor negen ofzo. Dus ik liep door komt er nog een neger op me af van de kankerbestreiding ofzo, of ik lid wilde worden ofzo. Ik zeg waarvan dan? Van de kankerclub? Krijg ik dan een kankerpasje en iedere maand het kankerblad? Zeg ik tegen hem. Dus ik had hem zo uitgeluld en ik liep verder. Nou de laatste neger die ik tegen kwam was Umputo, de vriend van me collega Malti, hij liet ze nieuwe mobiel zien.
Eigenlijk kwam ik dus vier negers tegen.

Xxxxx
Kimmmm.

(Later had ik nog bedacht dat dat kankerblad dan zeker de Knobbel&Bobbel zou heten maar toen kon ik het al niet meer zeggen dus.)

ME STORYS

5 Reacties op VIER NEGERS

 1. Prinsesje Nona schreef:

  heb je geen fiets dan, en is de bus te duur dat je gaat lopen? :O of, naja, iemand als jij hoort toch gewoon gebracht te worden in een limousine, dat verdien jij echt hoor!

 2. AdvancedPower schreef:

  kom niet haten king

 3. Olment schreef:

  @AdvancedPower
  Haat de haters niet, haat de niet haters

 4. Emily Knicely schreef:

  We stumbled over here coming from a different web address and thought I may as well check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to finding out about your web page yet again. Also, please visit my page http://www.ticketsvenlo.nl/vato-jean/index.php?showimage=6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>