NEGERNEWSSS

NOU MENSE WAT IK NOU WEER HEB ONTDEKT!!!!! ERGENS OP EEN GEHEIME PLEK VAN DE INTENET STAAT EEN LIED VAN EEN OF ANDERE WIJF DIE DE ZANGERS ZONDER NAAM HEET MAAR WESCHIJNLEK IS DAT NIET HAAR ECHTE NAAM EN HEET ZE GEWOON NEGERHATER WANT ZE HEB EEN VERSCHRIKKELEKE LIED GEMAAK OVER DAT NEGERS VIES ZIJN!!!!!!!! IK VIN DAT HEEL ERG WANT IK HEB IN MY LIFE SUPEVEEL AAN NEGERS TE DANKE!! KIP!!!!! IK SNAP WEL DAT MENSE BOOS WORDE AS EEN NEGER NIET VAN TE VORE VETELT DAT HIJ EEN NEGER IS WANT AS JE DAN EEN RELATIE HEB OFZO EN GREGORY ZEGT DAN OPEENS JA HALLO IK BEN EEN NEGER DAN SCHRIK JE NETULEK EEN ROTJE!!!! MAAR IK SNAP NOT THAT IEMAND ZOMAAR ZO EEN KWETSING LIED MAAK OVER IETS WAARDAT JE ZELF NIKS AAN CAN DOEN!!! IK VIN DAT ZE DIE DE ZANGERES ZONDE NAAM MOETE ARRESTERE EN DAT ZE HAAR 4 STRAF BEVOORBEELD EEN CRAZYBITCH NAAM GEVE!!! IETS VAN DIANA DROLLEKUT!!!!!! AHAHAHA!!!!! NOU DAT WAS HET WEER!!!!!! LOVE YOU!!!!! XXXXX

ME BLOG

13 Reacties op NEGERNEWSSS

 1. Prinsesje Nona schreef:

  NOUJA IK SCHAAM ME DOOD DAT ME VRIENDIN ZANGERES ZONDER NAAM DIT ZEGT HOOR!!! BAH IK GA DE VRIENDSCHAP METEEN BEEINDIGEN!!!

 2. Sybren schreef:

  HAHAHAHAA OMGGG

 3. SHANAYNAY schreef:

  MIJ VRIENDJE BLEEK 00K EEN 9R TE ZIJN TOEN HEB IK HEM GEDUMPD HAHAH!!!!!XXXXX

  • mahogany schreef:

   Nou Jahh ..

   Ik bn zelff een neger
   Blanke mensen Discrimineeren veell..

   EN DAN KLAGEN ZE OVER DE NEGERS DONDER OP MAN

  • Kylie schreef:

   Als riuter verbaast het mij dat paardennamen een ster krijgen, zó veel? Ooit van een paard gehoort dat Power puff Girl hete, het was een mannetje…. Je paard Ei noemen als zijn vader columbus heet is dan nog beter.

 4. Danone schreef:

  Vanity is on de internet!

  http://www.youtube.com/watch?v=jTUIHub2FfA 4:13
  Chicken in dr vajayjay!

 5. Rusland schreef:

  OMG!!!
  IK GA ZANGERES ZONDE NAAM FF TE VEEL SLAAPPILLE TOEDIENUHH!!

 6. RETARDEESHA schreef:

  HEY KIMBELEY!!! IK KYK EVRY DAY OP JOU SITE MAAR JE HEB AL HEEL LANG NIX MEER GESCHREVE… ZIT JE IN GEVANGNIS OFSOW?

  LOVE YA 4EVAH
  XXX

 7. j3113 schreef:

  JA I LOVE NEGERS ZIJN ZO LEKKER GROOT ^^

 8. mahogany schreef:

  Ik vindt dat Lied Belachelijkk..
  SHANAYNAY :
  Ik vindt jou echt een Bitch.
  Jeh discrimineert ..
  Binnenkort Ga ik ook een liedje maken :

  Over Blanke mensen

 9. Pingback: 50 pips a day strategy

 10. Gagu schreef:

  Hey Gerben,Erg mooie blog! Herken hier veel in op de wklovreer, zowel aan de kant van de MediaMarkt en van HP.En herken ook wat valkuilen bij mezelf als de motivatie de verkeerde richting in slaat met vriendelijke groet,Roland KuipersHp Shop Manager (Leeuwarden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>