JENNEFER LOPEZ ZE ASS IS DER NIKS BIJ!!!!

HOIII MENSE!!!!!!! IK ZAT GISTER OP ME VADER ZE COMPUTE EN TOEN KWAM IK DEZE LEUKE LIEDJE TEGE!!! JULLIE WETE NETULEK DAT IK GAYS SUPELEUK VIN AND THAT IEDEREEN NOG IETS KAN LERE VAN HUN KONTE!!!!! IK HAD EEN KEER EEN HOMO GEZIEN DIE KON ZELFS EEN BOEK LEZE MET ZE ASS!!! MAAR DER STONDE WEL HEEL VEEL PLAATJES IN DUS HET WAS WEL KNAP MAAR NIET SUPERKNAP OFZO!!!! MAJA TOT DE DAG DAT ER EEN MEDICEIN IS GEVONDE ZAL IK STRIJDE 4 ME GAYS!!!! IK WIL WEL VRIENDELIJKE VERZOEKEN DAT HET VERBODE IS OM JE OP ME SITE AF TE TREKKE!!! THANXXX!!!! XXXX!!!!

ME BLOG

6 Reacties op JENNEFER LOPEZ ZE ASS IS DER NIKS BIJ!!!!

 1. Anthony schreef:

  Hahahahhaa comp van je pa miss dat ie daarom niet met je wil tongen hij is zelf gaylorddd

 2. Nathan schreef:

  LIEVE KIMMIE, THANX FOR YA KLIPPIE, IK HEB DER VAN GENOTE !!!! HOPELUK PLAATS JE BINNEKORT WEER NEWE !!! LAV YA FOREVA !!! XOXO

 3. Shona Lozinski schreef:

  This really is this kind of a wonderful resource that you’re providing and you give it absent for free. I love seeing internet sites that understand the value of offering a top quality useful resource free of charge. It?s the outdated what goes around arrives about routine.

 4. Delana Grider schreef:

  This is this kind of a fantastic useful resource that you are providing and also you give it absent for free. I love seeing web sites that comprehend the worth of offering a top quality useful resource free of charge. It?s the outdated what goes around comes around program.

 5. Shuhei schreef:

  Via via hier teecrht gekomen en jullie verhaal met ongeloof gelezen. Ook ik weet helaas hoe het is om razendsnel afscheid te nemen van je aller-beste maatje en grote liefde. Ik wens je alle kracht van de wereld de komende tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>